Vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Tømrer

Hvad enten du er privatperson eller virksomhed, så er vi klar til at hjælpe dig med vores store erfaring og hold af kompetente og dygtige tømrere.

Bredt netværk

Vi tilbyder alt indenfor håndværk ifm. renovering, ombygning eller nybyg.

Kvalitets materialer

Vi har fast samarbejde med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter og tager højde for særlige ønsker til materialer.

Håndværker forsikring

Vi er sikret af Alm Brand, så du kan roligt kan læne dig tilbage uden bekymringer for mangler eller fejl og vi dækker byggeprojekter på helt op til 10.000.000 kr.

Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud

Vi holder fokus på detaljerne

Skal du have lagt nyt gulv, lavet nyt køkken, ny terrasse eller udført anden form for tømrerarbejde? Hos PlanReact tilbyder vi professionelt tømrerarbejde altid udført til tiden.

Uanset opgaven er detaljerne i orden, når vi udfører tømrerarbejde for dig – og det gælder alt fra mindre projekter til større byggeprojekter, hvor vi påtager os entreprisen.

Professionelle løsninger som lever op til dine forventninger

Vores tømrere giver dig det bedste håndværk til skarpe og konkurrencedygtige priser, og vi går op i, at du som kunde får udført et stykke arbejde, som lever op til dine ønsker og forventninger. Vi sikrer et godt håndværk med professionelle løsninger.

Tilfredse kunder er vejen frem

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave, laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. For at kunne lave et tilfredsstillende arbejde, er det essentielt med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen. Du kan læse mange flere 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

“Planreact er meget kundeorienteret, viser stor interesse i hvad jeg som bruger havde af behov- super rådgivning i de indledende faser , samt en god opfølgning; yderst fleksible og leverer ydelserne rettidigt og med høj kvalitet. Vi skulle have lavet ny væg, toilet fornyes og køkken ændres- i en ældre Østerbro lejlighed.”

Sørensen via Trustpilot

“Planreact har lavet min nye træterrasse og alt er kørt snorlige fra start til slut. De er gode til at lytte til ønsker og behov, samt løbende afstemme for at sikre at udførelsen er som forventet. Teamet arbejder top-professionelt og effektivt. Vil varmt anbefale dem uden forbehold!”

Camilla Kaae Wedel via Trustpilot

“PlanReact har været fantastiske i både malingen af både mit soveværelse og stue. Kommunikationen har været ærlig, og har ikke følt mig snydt eller ført bag lyset på noget tidspunkt. Jeg vil varmt anbefale dem, og hele deres kompetente team af malere. Jeg er en yderst tilfreds kunde, der kommer tilbage når jeg skal have lavet mere :)”

Louise Qvortrup via Trustpilot

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Hos PlanReact kan vi hjælpe dig med dit projekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.