Vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Priser

Vores priser varierer alt efter hvilken type arbejde der udføres, men du vil altid få et udspecificeret tilbud inden vi går i gang med arbejdet, så du ved hvad det er du betaler for. Alle priser er eksklusiv moms.

Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud

Altid gennemsigtige priser

Hos PlanReact har vi altid gennemsigtige priser og du kan nemt se hvad du betaler for.

 • Projektleder 680 kr.

  Prisen er pr. time

 • Tømrer 490 kr.

  Prisen er pr. time

 • Murer 515 kr.

  Prisen er pr. time

 • Maler 440 kr.

  Prisen er pr. time

 • Elektriker 600 kr.

  Prisen er pr. time

 • VVS 600 kr.

  Prisen er pr. time

 • Rengøring 415 kr.

  Prisen er pr. time + 530 kr. i kørsel/opstart

Det skal være nemt og overskueligt at se hvad du betaler for!

Vi afregner i halve timer og fakturerer for 30 minutters kørsel, hvis arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00 og slutter før kl. 17.00. Er der tale om en fuld dags arbejde, bliver du ikke faktureret for kørsel. Ved start efter kl. 07.00, bliver du faktureret for en times kørsel udover den arbejdstid, som der bruges på dit byggeprojekt. Ved en fuld dags arbejde afholdes der samlet 30 minutters frokost.

Udgifter til materialer, parkering og affaldsgebyr til genbrugsstationer afregnes separat. Affald bortskaffes ved levering til nærmeste genbrugsstation og afregnes på medgået tid + 250 kr. eks. moms i affangsgebyr. Parkering afregnes via gældende zonetakster.

Tilfredse kunder er vejen frem

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave, laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. For at kunne lave et tilfredsstillende arbejde, er det essentielt med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen. Du kan læse mange flere 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

“Planreact er meget kundeorienteret, viser stor interesse i hvad jeg som bruger havde af behov- super rådgivning i de indledende faser , samt en god opfølgning; yderst fleksible og leverer ydelserne rettidigt og med høj kvalitet. Vi skulle have lavet ny væg, toilet fornyes og køkken ændres- i en ældre Østerbro lejlighed.”

Sørensen via Trustpilot

“Planreact har lavet min nye træterrasse og alt er kørt snorlige fra start til slut. De er gode til at lytte til ønsker og behov, samt løbende afstemme for at sikre at udførelsen er som forventet. Teamet arbejder top-professionelt og effektivt. Vil varmt anbefale dem uden forbehold!”

Camilla Kaae Wedel via Trustpilot

“PlanReact har været fantastiske i både malingen af både mit soveværelse og stue. Kommunikationen har været ærlig, og har ikke følt mig snydt eller ført bag lyset på noget tidspunkt. Jeg vil varmt anbefale dem, og hele deres kompetente team af malere. Jeg er en yderst tilfreds kunde, der kommer tilbage når jeg skal have lavet mere :)”

Louise Qvortrup via Trustpilot

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Hos PlanReact kan vi hjælpe dig med dit projekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.