OM PLANREACT

Ring for et hurtigt prisoverslag på +45 3939 3077

Professionelle og grundige håndværkere

Alle slags installationer efter gældende love og regler

Kvalitetsbevidste løsninger til privat og erhverv

Skarpe og konkurrencedygtige priser

Din entreprenør i København, Midt- og Nordsjælland

PlanReact sikrer professionel håndtering og entreprise indenfor renovation og byggeri, herunder maler, tømrer, nedrivning og murerarbejde – uanset størrelsen på opgaven, er vi entreprenøren for dig! 

Elektriker image1

Vi er med dig hele vejen fra start til slut! 

PlanReacts grundlæggere, Lars Moesgaard og Nik Kongsø, gik sammen om den vision, at hjælpe med alt indenfor renovering og entreprise, stort som småt, i danskernes hjem og for erhverv i Københavnsområdet. Vi har til huse i Hillerød og udfører arbejde i både København, Midt- og Nordsjælland.

Som vores navn, PlanReact, indikerer, er det netop dét, vi stræber efter: At lægge en plan og reagere på den.

Vi har masser af spændende, færdige projekter bag os med fagligt dygtige håndværkere og et stort samarbejdsnetværk inden for en bred vifte af faggrupper. Vi tilbyder blandt andet tømrer-, murer-, gulv-, maler-, elektriker– og VVS-arbejde.

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder

Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. Det er vigtigt for os med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen.

Vores kompetente håndværkere sætter en ære i at efterleve dine højeste ønsker, og står altid klar med deres ekspertise i at eksekvere håndværk med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og professionalitet – alt sammen med det mest professionelle og opdaterede udstyr og materialer.

Dette er en af grundene til at vi lige nu ligger med en af de højeste score på Trustpilot, hvor vores kunder gang på gang giver os 5 stjerner. Du kan læse deres anmeldelser her og se hvorfor, vi er deres foretrukne byggefirma.

 

Vi tager hele ansvaret! 

Hos PlanReact har vi en alsidig forsikringsløsning som dækker din ejendom, hvis uheldet skulle være ude. Det er menneskeligt at fejle, og det er derfor væsentligt at vælge en håndværker, som kan garantere dig en forsikring.

Vi er dækket af byggeprojekter med en dækningssum på 10.000.000 kr.

Vores forsikring gennem Alm. Brand Forsikring dækker derfor uanset, om du er i gang med et større eller mindre projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye byggeprojekt

Hos PlanReact kan vi hjælpe dig med dit nye byggeprojekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på  +45 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.