Vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Om PlanReact

Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. Det er vigtigt for os med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen.

Bredt netværk

Vi tilbyder alt indenfor håndværk ifm. renovering, ombygning eller nybyg.

Kvalitets materialer

Vi har fast samarbejde med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter og tager højde for særlige ønsker til materialer.

Håndværker forsikring

Vi er sikret af Alm Brand, så du kan roligt kan læne dig tilbage uden bekymringer for mangler eller fejl og vi dækker byggeprojekter på helt op til 10.000.000 kr.

Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud

Din entreprenør i København, Midt- og Nordsjælland

PlanReact sikrer professionel håndtering og entreprise indenfor renovation og byggeri, herunder maler, tømrer, nedrivning og murerarbejde – uanset størrelsen på opgaven, er vi entreprenøren for dig!

Vi er med dig hele vejen fra start til slut!

PlanReacts grundlæggere, Lars Moesgaard og Nik Kongsø, gik sammen om den vision, at hjælpe med alt indenfor renovering og entreprise, stort som småt, i danskernes hjem og for erhverv i Københavnsområdet. Vi har til huse i Hillerød og udfører arbejde i både København, Midt- og Nordsjælland.

Som vores navn, PlanReact, indikerer, er det netop dét, vi stræber efter: At lægge en plan og reagere på den. Vi har masser af spændende, færdige projekter bag os med fagligt dygtige håndværkere og et stort samarbejdsnetværk inden for en bred vifte af faggrupper. Vi tilbyder blandt andet tømrer-, murer-, gulv-, maler-, elektriker– og VVS-arbejde.

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder!

Vores kompetente håndværkere sætter en ære i at efterleve dine højeste ønsker, og står altid klar med deres ekspertise i at eksekvere håndværk med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og professionalitet – alt sammen med det mest professionelle og opdaterede udstyr og materialer.

Dette er en af grundene til at vi lige nu ligger med en af de højeste score på Trustpilot, hvor vores kunder gang på gang giver os 5 stjerner. Du kan læse deres anmeldelser her og se hvorfor, vi er deres foretrukne byggefirma.

Vi tager hele ansvaret!

Hos PlanReact har vi en alsidig forsikringsløsning som dækker din ejendom, hvis uheldet skulle være ude. Det er menneskeligt at fejle, og det er derfor væsentligt at vælge en håndværker, som kan garantere dig en forsikring.

Vi er dækket af byggeprojekter med en dækningssum på 10.000.000 kr.

Vores forsikring gennem Alm. Brand Forsikring dækker derfor uanset, om du er i gang med et større eller mindre projekt.

Tilfredse kunder er vejen frem

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave, laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. For at kunne lave et tilfredsstillende arbejde, er det essentielt med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen. Du kan læse mange flere 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

“Planreact er meget kundeorienteret, viser stor interesse i hvad jeg som bruger havde af behov- super rådgivning i de indledende faser , samt en god opfølgning; yderst fleksible og leverer ydelserne rettidigt og med høj kvalitet. Vi skulle have lavet ny væg, toilet fornyes og køkken ændres- i en ældre Østerbro lejlighed.”

Sørensen via Trustpilot

“Planreact har lavet min nye træterrasse og alt er kørt snorlige fra start til slut. De er gode til at lytte til ønsker og behov, samt løbende afstemme for at sikre at udførelsen er som forventet. Teamet arbejder top-professionelt og effektivt. Vil varmt anbefale dem uden forbehold!”

Camilla Kaae Wedel via Trustpilot

“PlanReact har været fantastiske i både malingen af både mit soveværelse og stue. Kommunikationen har været ærlig, og har ikke følt mig snydt eller ført bag lyset på noget tidspunkt. Jeg vil varmt anbefale dem, og hele deres kompetente team af malere. Jeg er en yderst tilfreds kunde, der kommer tilbage når jeg skal have lavet mere :)”

Louise Qvortrup via Trustpilot

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Hos PlanReact kan vi hjælpe dig med dit projekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.