Maleropgaver

Ring for et hurtigt prisoverslag på +45 3939 3053

Topprofessionelle malere med stor erfaring

Kvalitets materialer og produkter fra Flügger

Komplet rådgivning og tilbud på mindre opgaver samt totalprojekt

Professionel rådgivning over hele linjen

Har du brug for hjælp med indvendige eller udvendige maleropgaver, hvad enten du er privatperson eller erhverv, så er vi hos PlanReact klar til at hjælpe dig med vores store erfaring. Der findes ingen begrænsning på omfanget af det arbejde, du skal have udført, uanset om det er flyttelejligheder, ombygninger, facade renovering, hoved- og underentrepriser. Vi kan også hjælpe dig med en totalrenovering, hvor vi tager hånd om samtlige opgaver under hele processen; alt fra spartling til tapetsering. 

Maler Image1

Få et tilbud som passer lige præcis til dit næste byggeprojekt! 

Vores dygtige malere leverer en komplet rådgivning omkring farvevalg, materialer og vedligeholdelse med sans for detaljen. Vær sikker på et godt håndværk hos PlanReact med professionelle løsninger, når du lader os varetage din maleropgave.

Hos PlanReact kører vi faste timepriser på vores malere. Vi er altid gennemsigtige med vores priser, og vi sender altid et samlet tilbud, hvor du kan se omkostningerne for både materialer og arbejdet. Vi dækker primært Nord- og Midtsjælland samt hovedstadsområdet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

Hos PlanReact kan vi hjælpe dig med din maleropgave. Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.