Elektriker

Ring for et hurtigt prisoverslag på +45 3939 3053

Alle slags installationer efter gældende love og regler

Kvalitetsbevidste løsninger til privat og erhverv

Skarpe og konkurrencedygtige priser

Alle typer autoriserede elinstallationer

Hos PlanReact samarbejder vi med en fast samarbejdspartner inden for el og udfører alle former for opgaver inden for el-faget. Skal du have udført en større renovering, eller skal du have udskiftet stikkontakter, så tilbyder vi alle slags installationer efter gældende love og regler. Hos os leverer vi kvalitetsbevidste løsninger til både private og erhvervssektoren – og er med fra starten af projekteringen til opsætning og den efterfølgende vedligeholdelse.

Elektriker image1

Få et tilbud hvor du nemt kan se hvad pengene bliver brugt til 

Hos PlanReact kører vi faste timepriser på vores elektriker. Vi er altid gennemsigtige med vores priser, og vi sender altid et samlet tilbud, hvor du kan se omkostningerne for både materialer og arbejdet. Vores elektrikere har et solidt kendskab til elektrikerfaget, og kan derfor give et nøje velfunderet estimat på en opgave med hensyn til tid og pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit el arbejde

Hos PlanReact kan vi hjælpe dig med dit el arbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os på  +45 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.