husrenovering

Ring for et hurtigt prisoverslag på +45 3939 3053

Hos PlanReact renoverer vi stort som småt, i Nord- og Midtsjælland, samt hovedstaden, da vi som entreprenør skaber overblikket for dig i dit byggeprojekt. Vi samler flere faggrupper under et projekt, hvilket er en løsning de fleste vælger, når de står over for en husrenovering og både skal bruge tømrer, murer, elektriker, VVS’er og maler.

Husrenovering - zoom på fundament

Vi påtager os det fulde ansvar

Ved at vælge PlanReact får du vores erfaring, brede netværk af samarbejdspartnere, som dækker Nord-, Midtsjælland og Hovedstadsområdet, og udførlige viden om byggeri og husrenovering. PlanReact påtager sig det fulde ansvar. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt den ene faggruppe ved, hvad den anden faggruppe skal – vi koordinerer mellem de forskellige faggrupper og sammen får vi udført dit drømmeprojekt til tiden. Vi sørger for at tingene bliver gjort ordentligt – første gang, så alle er tilfredse.

husrenovering nordsjælland -medarbejder

Den første byggesten er tillid

For at vi kan stå for din husrenovering, er det vigtigt at vi laver en forventningsafstemning og er gennemsigtige, således at tilliden skabes, og at vi kan udføre projektet nøjagtigt efter planen.

Du kan derefter overlade projektet trygt i vores hænder, og du slipper for at involvere dig i styringen af projektet – medmindre det er dit ønske!

Forventningsafstemning, tryghed og kommunikation er vigtige byggesten, når vi skal bygge dit projekt.

husrenovering nordsjælland - firmaskilt

Fordelene ved entreprise

Der er mange gode grunde til at vælge en entreprenør. Arbejdet udføres af professionelle fagfolk, du er sikret koordinering på tværs af faggrupperne og du sparer i sidste ende både tid og penge ved, at samle projektet et sted. Vi står for alt lige fra projektbeskrivelser og tegninger til kontakt med myndighederne. Og så udfører vi også alt administrativt og bureaukratisk arbejde. Fordelen er at du overlader processerne til én person, nemlig os som din entreprenør, og så skal du kun kommunikere med én person. Fordelene ved entreprise er mange.

Få inspiration til din husrenovering

Der er mange måder man kan gøre tingene på og det er altid godt at få inspiration fra andre.

Så inden du går i gang med din egen husrenovering, så tag et kig på vores galleri og se hvad andre har gjort. 

Måske finder du lige den løsning, som du har ledt efter uden held.

husrenovering køkken og spisestue

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Hos PlanReact er vi altid klar til at hjælpe dig med din husrenovering og du er altid velkommen til at ring os  +45 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.