Vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Husrenovering

Hos PlanReact renoverer vi stort som småt, i Nord- og Midtsjælland, samt hovedstaden, da vi som entreprenør skaber overblikket for dig i dit byggeprojekt. Vi samler flere faggrupper under et projekt, hvilket er en løsning de fleste vælger, når de står over for en husrenovering og både skal bruge tømrer, murer, elektriker, VVS’er og maler.

Bredt netværk

Vi tilbyder alt indenfor håndværk ifm. renovering, ombygning eller nybyg.

Kvalitets materialer

Vi har fast samarbejde med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter og tager højde for særlige ønsker til materialer.

Håndværker forsikring

Vi er sikret af Alm Brand, så du kan roligt kan læne dig tilbage uden bekymringer for mangler eller fejl og vi dækker byggeprojekter på helt op til 10.000.000 kr.

Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud

Vi påtager os det fulde ansvar

Ved at vælge PlanReact får du vores erfaring, brede netværk af samarbejdspartnere, som dækker Nord-, Midtsjælland og Hovedstadsområdet, og udførlige viden om byggeri og husrenovering. PlanReact påtager sig det fulde ansvar. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt den ene faggruppe ved, hvad den anden faggruppe skal – vi koordinerer mellem de forskellige faggrupper og sammen får vi udført dit drømmeprojekt til tiden. Vi sørger for at tingene bliver gjort ordentligt – første gang, så alle er tilfredse.

Den første byggesten er tillid

For at vi kan stå for din husrenovering, er det vigtigt at vi laver en forventningsafstemning og er gennemsigtige, således at tilliden skabes, og at vi kan udføre projektet nøjagtigt efter planen.

Du kan derefter overlade projektet trygt i vores hænder, og du slipper for at involvere dig i styringen af projektet – medmindre det er dit ønske!

Forventningsafstemning, tryghed og kommunikation er vigtige byggesten, når vi skal bygge dit projekt.

Fordelene ved entreprise

Der er mange gode grunde til at vælge en entreprenør. Arbejdet udføres af professionelle fagfolk, du er sikret koordinering på tværs af faggrupperne og du sparer i sidste ende både tid og penge ved, at samle projektet et sted. Vi står for alt lige fra projektbeskrivelser og tegninger til kontakt med myndighederne. Og så udfører vi også alt administrativt og bureaukratisk arbejde. Fordelen er at du overlader processerne til én person, nemlig os som din entreprenør, og så skal du kun kommunikere med én person. Fordelene ved entreprise er mange.

Få inspiration til din husrenovering

Der er mange måder man kan gøre tingene på og det er altid godt at få inspiration fra andre.

Så inden du går i gang med din egen husrenovering, så tag et kig på vores galleri og se hvad andre har gjort.

Måske finder du lige den løsning, som du har ledt efter uden held.

Tilfredse kunder er vejen frem

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave, laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. For at kunne lave et tilfredsstillende arbejde, er det essentielt med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen. Du kan læse mange flere 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

“Planreact er meget kundeorienteret, viser stor interesse i hvad jeg som bruger havde af behov- super rådgivning i de indledende faser , samt en god opfølgning; yderst fleksible og leverer ydelserne rettidigt og med høj kvalitet. Vi skulle have lavet ny væg, toilet fornyes og køkken ændres- i en ældre Østerbro lejlighed.”

Sørensen via Trustpilot

“Planreact har lavet min nye træterrasse og alt er kørt snorlige fra start til slut. De er gode til at lytte til ønsker og behov, samt løbende afstemme for at sikre at udførelsen er som forventet. Teamet arbejder top-professionelt og effektivt. Vil varmt anbefale dem uden forbehold!”

Camilla Kaae Wedel via Trustpilot

“PlanReact har været fantastiske i både malingen af både mit soveværelse og stue. Kommunikationen har været ærlig, og har ikke følt mig snydt eller ført bag lyset på noget tidspunkt. Jeg vil varmt anbefale dem, og hele deres kompetente team af malere. Jeg er en yderst tilfreds kunde, der kommer tilbage når jeg skal have lavet mere :)”

Louise Qvortrup via Trustpilot

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Hos PlanReact er vi altid klar til at hjælpe dig med din husrenovering og du er altid velkommen til at ring os på 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.