Vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Badeværelser

Nogle badeværelser er store, mens andre er mindre end et skab, men de kan alle renoveres, så de passer til lige præcis din stil!

Bredt netværk

Vi tilbyder alt indenfor håndværk ifm. renovering, ombygning eller nybyg.

Kvalitets materialer

Vi har fast samarbejde med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter og tager højde for særlige ønsker til materialer.

Håndværker forsikring

Vi er sikret af Alm Brand, så du kan roligt kan læne dig tilbage uden bekymringer for mangler eller fejl og vi dækker byggeprojekter på helt op til 10.000.000 kr.

Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud

Skal du have nyt badeværelse eller opdateret det gamle?

Hos PlanReact klarer vi alt indenfor badeværelser, om det er opførelse af et helt nyt badeværelse, eller det er en opgradering af det gamle.

Vores dygtige håndværkere har specialiseret sig i alt indenfor badeværelser, lige fra vådrumssikring til opsætning af fliser og klinker, samt den færdige finish.

Vi holder styr på det hele, så du er garanteret det bedste resultat!

Badeværelset er ofte det dyreste rum i huset, når det kommer til renovering. Og den samlede pris er afhængig af hvilke materialer der skal bruges og størrelsen på selve badeværelset.

Hos PlanReact lægger vi, sammen med dig, en plan for dit nye badeværelse, hvor vi gennemgår hele processen. Som entreprenør holder vi styr på både tidsplan og budget undervejs, så du er garanteret det bedste resultat.

Bliv inspireret til hvordan du kan forbedre dit badeværelse uanset størrelsen!

Det kan være du står med et mørk og koldt kælderbadeværelse, som skal forvandles til et lyst og luftigt rum, eller et hvidt og minimalistisk badeværelse som skal friskes op rum med varme pangfarver.

Uanset hvad dine ønsker er, så er vi klar til at hjælpe dig. Og vi er med dig hele vejen fra start til slut.

Tilfredse kunder er vejen frem

Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi inden en opgave, laver en grundig forventningsafstemning, så vi kan levere præcist, hvad du vil have. For at kunne lave et tilfredsstillende arbejde, er det essentielt med tilfredse og glade kunder, som føler sig trygge i hele processen. Du kan læse mange flere 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

“Planreact er meget kundeorienteret, viser stor interesse i hvad jeg som bruger havde af behov- super rådgivning i de indledende faser , samt en god opfølgning; yderst fleksible og leverer ydelserne rettidigt og med høj kvalitet. Vi skulle have lavet ny væg, toilet fornyes og køkken ændres- i en ældre Østerbro lejlighed.”

Sørensen via Trustpilot

“Planreact har lavet min nye træterrasse og alt er kørt snorlige fra start til slut. De er gode til at lytte til ønsker og behov, samt løbende afstemme for at sikre at udførelsen er som forventet. Teamet arbejder top-professionelt og effektivt. Vil varmt anbefale dem uden forbehold!”

Camilla Kaae Wedel via Trustpilot

“PlanReact har været fantastiske i både malingen af både mit soveværelse og stue. Kommunikationen har været ærlig, og har ikke følt mig snydt eller ført bag lyset på noget tidspunkt. Jeg vil varmt anbefale dem, og hele deres kompetente team af malere. Jeg er en yderst tilfreds kunde, der kommer tilbage når jeg skal have lavet mere :)”

Louise Qvortrup via Trustpilot

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Hos PlanReact er vi altid klar til at hjælpe dig med dit nye badeværelse og du er altid velkommen til at ring os på 3939 3053 eller sende os en mail via vores kontaktside for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en opgave.